Malaysian Easy Riders United (ERU) Forum
23 April 2014, 07:30:19 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Selamat Datang ke ERU!... Sertai sesi NOS kami setiap Jumaat (malam) untuk kenal dengan lebih mesra...     Welcome to ERU. Join our weekly members meet-up session every Friday night (refer to NOS thread) to get to know us better.. we're bunch of friendly guys..  :-)
 
   Home   Help Arcade Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: XV535 VIRAGO UNTUK DIJUAL  (Read 4148 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
xvog535
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 3


« on: 20 December 2008, 01:47:52 PM »

hi bikers2 sekalian...

ada virago nak dijual.
harga rm10,000.00 (boleh runding)
tahun:1995
area:jb

contact:013-7822902.mokthar
Logged
pugai2_chef
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 69



« Reply #1 on: 21 December 2008, 07:11:39 AM »

bro cnie..klu part-part jual benda apa-apa....ja la..
musti kena bising punya klu tak uplod..gambar...
coz kena tngok juga benda yang d juai..tu...
hansom ke tak hansom... Gelihati

jangan mara bro...chak..boo... Clapping
Logged

dad
BMG Member
Gear Dua
**
Offline Offline

Posts: 2424


biar moto burok jangan hati burok


« Reply #2 on: 21 December 2008, 09:20:01 AM »

betol, betol, betol........  Thumb Up
Logged
bazookaamuk
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 47



« Reply #3 on: 21 December 2008, 12:18:43 PM »

betul-betul...stuju sngat...
pe pun upload la gambor..x reti minta kengkawan ramai yg reti... Grin
mana la tau senget ke...herot ke..nak tgk la dulu ye x...
nak kwin pun kena tgk calon bini dulu bang...klu main stuju je dapt nenek baru tauu
Logged

Ride...ride...& ride...tapi jgn la kita lupa siapa bagi kita kederat utk ride >>> cukup masa jom la SOLAT....bukannya lama cuma sekejap..x dpt dosa tp dpt pahala hidup pun berkat >>>> INSYAALLAH.
Come visit me at...http://farsidahsilatbiker.blogspot.com/
xvog535
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 3


« Reply #4 on: 21 December 2008, 01:34:30 PM »

gua dah try load banyak kali...asyik2 error...
ni yang tengah pening ni...
dulu pernah post motor ni dalam forum easridersunited,
try cari page ke 5 atau 6.
sorry lerr...tapi motor memang cantik...
mintak tolong lerr...saper yang terror upload gambor...
bagi email...
thanks for your feedback...
Logged
kromosom
BMG Member
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 325


i-am-iron-man


WWW
« Reply #5 on: 21 December 2008, 04:33:49 PM »

sini takyah hapload gambar pun takpa...no hal punya.tapi maklumat moto kena jelas le sebagai ganti
Logged

DiDaDi
BMG Member
Gear Dua
**
Offline Offline

Posts: 2379



« Reply #6 on: 22 December 2008, 12:47:36 AM »

bro cnie..klu part-part jual benda apa-apa....ja la..
musti kena bising punya klu tak uplod..gambar...
coz kena tngok juga benda yang d juai..tu...
hansom ke tak hansom... Gelihati


tak de orang marah pun kat sini tak upload gambar.. terpulang kepada penjual lah.. nak cepat laku, kreativiti menjual ada macam2...  Sleepy Sleepy
Logged

Less talk, more action! | Webhosting at RM24/year | MD Photography
You are not allowed to view images.
Please register or login
malayachopper
Gear Satu
*
Offline Offline

Posts: 504


Malayachopper.webs.com


WWW
« Reply #7 on: 22 December 2008, 01:19:04 AM »

Gambir ader tak?
Logged

S.M.C.S (Support Malaysian Chopper Scene)
http://www.malayachopper.webs.com
Aexer
Gear Tiga
***
Offline Offline

Posts: 5461


B.F.F.B


WWW
« Reply #8 on: 22 December 2008, 01:56:51 AM »

TAKE NOTE

Nak gambar sila call pihak penjual....face to face deal etc.

P.S
Disini tiada larangan..samaada ada gambar atau tidak,selebihnya pihak pembeli deal dgn pihak penjual face to face.
Pihak kami juga tidak bertanggung jawab pada semua urusan.
Logged
malayachopper
Gear Satu
*
Offline Offline

Posts: 504


Malayachopper.webs.com


WWW
« Reply #9 on: 22 December 2008, 02:36:38 AM »

TAKE NOTE

Nak gambar sila call pihak penjual....face to face deal etc.

P.S
Disini tiada larangan..samaada ada gambar atau tidak,selebihnya pihak pembeli deal dgn pihak penjual face to face.
Pihak kami juga tidak bertanggung jawab pada semua urusan.


 Thumb Up
Logged
xvog535
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 3


« Reply #10 on: 26 December 2008, 12:51:21 PM »

MODEL:YAMAHA XV535 VIRAGO
TAHUN:1995
PEMILIKKAN:OWNER BARU YG KE 6.
UBAHSUAI:TANK CUSTOM(MINYAK BOLEH ISI BANYAK,EKZOS CUSTOM(CONFIRM SEDAP),
               EKZOS STANDARD,BACKREST MASIH DALAM SIMPANAN.
               DAH RIDE BANYAK KALI(KEADAAN MOTOR MEMANG TIP TOP)
               SEMINGGU TAK START PUN,NO PROBLEM...RECTIFIER BARU(MODIFIED)
               ARRR...TULIS BANYAK2 PUN KALO TAK CANTIK,TAK GUNO JUGAK...
               SEE TO BELIEVE....

HARGA:RM10,000.00(BOLEH NEGO LAGI NIH)JANGAN MALU2...
AREA:JB(TMN U)
Logged
xvog535
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 3


« Reply #11 on: 14 January 2009, 01:02:36 PM »

harga dah turun...
rm9.2K.
INSURANCE,ROADTAX,TUKAR NAMA...OWNER BARU SETTLE.
Logged
xvog535
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 3


« Reply #12 on: 17 January 2009, 05:53:25 AM »

a'kum...
motor dah selamat dijual...
moderator,please close this topic.
thanks...
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Easy Riders United Forum was established on 24th. September 2007
Website theme and buttons by kromosom
Managed by Brotherhood MG. All rights reserved.

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.137 seconds with 22 queries. (Pretty URLs adds 0.001s, 0q)