Malaysian Easy Riders United (ERU) Forum
21 December 2014, 02:30:22 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Selamat Datang ke ERU!... Sertai sesi NOS kami setiap Jumaat (malam) untuk kenal dengan lebih mesra...     Welcome to ERU. Join our weekly members meet-up session every Friday night (refer to NOS thread) to get to know us better.. we're bunch of friendly guys..  :-)
 
   Home   Help Arcade Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: NAZA CRUISE 250  (Read 4807 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
chong_61
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 184



« on: 21 May 2009, 07:25:13 AM »

salam bro semua, nak mintak pendapat.......aku ingat nak tambah koleksi moto. Aku nak angkat Naza Cruise 250 thn 2005 harga RM 5k, apa pendapat bro semua.....tq
Logged
dad
BMG Member
Gear Dua
**
Offline Offline

Posts: 2425


biar moto burok jangan hati burok


« Reply #1 on: 21 May 2009, 08:07:20 AM »

ni kena refer kt iziman ni bro sb dia pakai moto cham ni.....  Smoking
Logged
chong_61
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 184



« Reply #2 on: 21 May 2009, 08:26:39 AM »

Bro iziman bagi pendapatan sikit.........pendapat tentang moto ni Thumb Up
Logged
hippoeleben
Gear Dua
**
Offline Offline

Posts: 1146



« Reply #3 on: 21 May 2009, 12:15:20 PM »

salam bro semua, nak mintak pendapat.......aku ingat nak tambah koleksi moto. Aku nak angkat Naza Cruise 250 thn 2005 harga RM 5k, apa pendapat bro semua.....tq

ah chong kalu budget 5K,mau tambah koleksi kasik angat virago 250....bulih buat brat style
Logged

MOTOCROSS DIVISION
You are not allowed to view images.
Please register or login
hampeh
BMG Member
Gear Tiga
***
Offline Offline

Posts: 2743


Kacap terlabik..


WWW
« Reply #4 on: 24 May 2009, 05:19:51 AM »

Naza Cruise 250 ni boleh buat bobber style  Thumb Up

Tp bro antulapar manyak busy la kalo mau tempah time dia utk bikin bobber ni..

Ni bobber Naza Cruise 250 masa aku melawat Karnival Naza itu hari  Thumb Up

You are not allowed to view images.
Please register or login

Anak aku yg sulung rasanya leh bawak moto ni sebab kaki dia sampai tuu  Gelihati
Logged

You are not allowed to view images.
Please register or login
chong_61
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 184



« Reply #5 on: 24 May 2009, 06:53:47 AM »

Tq bro hampeh.......memang cantik kalu buat bobber....nampak sesuai ngan lu punya anak,comel.
Kawan aku pun nak angkat ini moto....tu sebab nak tahu ragam dan kemanjaan cruise ni, banyak masalah ke?.
Logged
eddievedder
Gear Tiga
***
Offline Offline

Posts: 3654


3R


WWW
« Reply #6 on: 26 May 2009, 02:48:47 AM »

kalau angkat baru takde masalah bro  Thumb Up Peace
Logged

You are not allowed to view images.
Please register or login
Aexer
Gear Tiga
***
Offline Offline

Posts: 5461


B.F.F.B


WWW
« Reply #7 on: 26 May 2009, 02:51:30 AM »

kalo beli stok...desgin kureng sket la
Logged
eddievedder
Gear Tiga
***
Offline Offline

Posts: 3654


3R


WWW
« Reply #8 on: 26 May 2009, 02:52:42 AM »

Naza Cruise 250 ni boleh buat bobber style  Thumb Up

You are not allowed to view images.
Please register or login




banyak duit juga nak buat sampai jadi macam ni  Peluh
Logged
Aexer
Gear Tiga
***
Offline Offline

Posts: 5461


B.F.F.B


WWW
« Reply #9 on: 26 May 2009, 02:56:01 AM »

beli jer la...sportster baru,ada beberapa model baru sampai kat naza tu.....dari nak cari buat macam2
Logged
Ghost
BMG Member
Gear Tiga
***
Offline Offline

Posts: 2933


'Ride With Pride' - Ghost


WWW
« Reply #10 on: 26 May 2009, 02:58:53 AM »

beli jer la...sportster baru,ada beberapa model baru sampai kat naza tu.....dari nak cari buat macam2

RM5K sama RM85K sangat jauh beza laaa....
Logged

You are not allowed to view images.
Please register or login

'Wanna Fight?' - Brotherhood Streetfighter
Aexer
Gear Tiga
***
Offline Offline

Posts: 5461


B.F.F.B


WWW
« Reply #11 on: 26 May 2009, 03:01:07 AM »

memang la jauh beza.... Gelihati
Logged
chong_61
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 184



« Reply #12 on: 26 May 2009, 03:38:00 AM »

beli jer la...sportster baru,ada beberapa model baru sampai kat naza tu.....dari nak cari buat macam2

RM5K sama RM85K sangat jauh beza laaa....

Ok la...5K dah ade cuma cari lagi 8k aje.

8K + 5K = 85K.................. kalu boleh la

Kalu ini macam, wa punya VN5 la jadi mangsa.
Logged
Aexer
Gear Tiga
***
Offline Offline

Posts: 5461


B.F.F.B


WWW
« Reply #13 on: 26 May 2009, 07:27:17 AM »

Shadow pon ok bro  Thumb Up
Logged
antulapar
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 262


i reap, i built, i ride..


« Reply #14 on: 01 June 2009, 08:18:11 AM »

Naza Cruise 250 ni boleh buat bobber style  Thumb Up

Tp bro antulapar manyak busy la kalo mau tempah time dia utk bikin bobber ni..

Ni bobber Naza Cruise 250 masa aku melawat Karnival Naza itu hari  Thumb Up

You are not allowed to view images.
Please register or login


Anak aku yg sulung rasanya leh bawak moto ni sebab kaki dia sampai tuu  Gelihati


ini bobber, pada asalnya asalnya ni cadangan design aku

You are not allowed to view images.
Please register or login

sportster tank, bober fender + seat pan atau floating seat
tapi, itu owner takut mama dia marah

so, ini la hasil akhirnya

You are not allowed to view images.
Please register or login
Logged

You are not allowed to view images.
Please register or login
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Easy Riders United Forum was established on 24th. September 2007
Website theme and buttons by kromosom
Managed by Brotherhood MG. All rights reserved.

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.225 seconds with 22 queries. (Pretty URLs adds 0.007s, 0q)