Malaysian Easy Riders United (ERU) Forum
19 September 2014, 09:51:01 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Selamat Datang ke ERU!... Sertai sesi NOS kami setiap Jumaat (malam) untuk kenal dengan lebih mesra...     Welcome to ERU. Join our weekly members meet-up session every Friday night (refer to NOS thread) to get to know us better.. we're bunch of friendly guys..  :-)
 
   Home   Help Arcade Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Homestay Pantai Klebang Melaka  (Read 5605 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
pie2020
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 237



« on: 28 June 2009, 11:30:50 PM »

Isnin ini dengan rasmi nye condo di pantai klebang di buka utk booking ……

Kondo nie tingkat 10 .. view mengadapp laut ….keluasan rumah ini ialah lebih kurang 1200 sqt….

3 bilik tidur … 2 tandas …. balkoni yang mengadap laut….

securi 24 jam …. nak masuk kena pakai access card….

swimming pool .. dari pukul 9 pagi hingga 7 malam …

BBQ sett dann meja kerusii ada di sediakan di management office…

antara peralatan yang ada dalam kondo ini ialah …

1. sofa..

2. tv

3. dvd player

4. ketle

5. pembakar roti

6. peti ais.

7. set bedrom with aircond.

8. meja makan

9. coffee table.

10 . lain lain…

Location dia sangat dekat darii eye on malaysia.. cuma 3 km dari bandar hilir….dan pusat bandar…. dekat dgn mahkota parade…… nak pegii A famosa dekat……. kalau nak makan pulakk … jalan kakii saja .. pasall ada gerai makan kat bawah …. kondo nie senang nak carii pasall tepi jalan besar saja ….

Bab rate dia lak …. harga promosi kondo nie ialah RM160 untuk weekdays…. dan RM190 untuk weekend…..rate nie cumaa applicable utk 2 minguu nie saja …. hehehe .. sila hubungi tuah.. 013-3931828 untuk booking…..

lepas tuu aada ratee baruu lak pulakk …… mana nak dapat dukk kondo high security… siapp swimming pooll… siapp dgn aircond ke tiga tiga bilik …. fulll furnishh …. view lauttt ….. anginn lautt ….. nak gii makan pun dekatt …. peehh ……..

malas nak cite bykk … tgkk jee lah gambarr niee .. berbaloi utkk bercutii …. value for money..

You are not allowed to view images.
Please register or login

You are not allowed to view images.
Please register or login

You are not allowed to view images.
Please register or login

















 






Logged

Biar duit bekerja utk kita...dptkan tips di www.pie2020.com/blog
eddievedder
Gear Tiga
***
Offline Offline

Posts: 3654


3R


WWW
« Reply #1 on: 29 June 2009, 02:28:23 AM »

wow..kena call hang tuan  Laughing Peace
Logged

You are not allowed to view images.
Please register or login
no1knows
BMG Member
Gear Tiga
***
Offline Offline

Posts: 6283


Jeritan Helang - PoM pOm PoM


« Reply #2 on: 29 June 2009, 02:44:48 AM »

tahniah bang piee... Thumb Up Thumb Up
Logged
dad
BMG Member
Gear Dua
**
Offline Offline

Posts: 2425


biar moto burok jangan hati burok


« Reply #3 on: 29 June 2009, 04:35:32 AM »

berapa org maksimum boleh duduk ini tempat. aku tanya tu sb aku kalau buat family trip ada lebih kurang 20 org. kalau boleh sewa satu appt ni je jimat belanja.....  Grin
Logged
lipasterbang
BMG Member
Gear Tiga
***
Offline Offline

Posts: 2910



« Reply #4 on: 29 June 2009, 09:29:13 AM »

muat dad..saya tgk gambar tu ruang tamunya besar. takat 20 org senang2 muat..

itu tak kira tmpt yg nak tido atas tv dan kipas.. Thumb Up
Logged
eddievedder
Gear Tiga
***
Offline Offline

Posts: 3654


3R


WWW
« Reply #5 on: 29 June 2009, 11:12:47 AM »

Lipas, awak punya rekod berapa dah? 60 orang  Peluh
Logged
pie2020
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 237



« Reply #6 on: 29 June 2009, 01:54:21 PM »

berapa org maksimum boleh duduk ini tempat. aku tanya tu sb aku kalau buat family trip ada lebih kurang 20 org. kalau boleh sewa satu appt ni je jimat belanja.....  Grin


awak nak bawakk 20 orang tak pee ... pasall  saya ada  4 bijik homestay kat melaka .... 1 rumahh teres 2 tingkat.... 1 banglo .... 1 condo yg nie ... 1 lagii teres 1 tingkaatt ...
takde masalah kalau nakk sumbat 20 orang.. murah murah sajaa .. harga boleh rundingg.....sila call assisstant saya... kasii pening kan diaa ....
Logged
BakTR
BMG Member
Gear Dua
**
Offline Offline

Posts: 1819


ride..Ride..and RIDE...


« Reply #7 on: 11 August 2009, 07:48:07 AM »

pie...ur box dh overloaded....
Logged

You are not allowed to view images.
Please register or login
pie2020
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 237



« Reply #8 on: 17 August 2009, 01:39:38 AM »

sudah clearr. ..roger
Logged
pie2020
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 237



« Reply #9 on: 24 August 2009, 03:53:41 AM »

sesapa yang nak sewa rumah di melaka .. .time time raya niee .. sedara mara balik kampungg.. rumah tak muatt .. leh booking sama saya....

kita ada penambahann unitt di pantaii tanjung kling g... puteri beach resort.....

sila call faris .. 013-3931828 ... tq

Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Easy Riders United Forum was established on 24th. September 2007
Website theme and buttons by kromosom
Managed by Brotherhood MG. All rights reserved.

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.16 seconds with 24 queries. (Pretty URLs adds 0s, 0q)