Malaysian Easy Riders United (ERU) Forum
16 September 2014, 05:26:13 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Selamat Datang ke ERU!... Sertai sesi NOS kami setiap Jumaat (malam) untuk kenal dengan lebih mesra...     Welcome to ERU. Join our weekly members meet-up session every Friday night (refer to NOS thread) to get to know us better.. we're bunch of friendly guys..  :-)
 
   Home   Help Arcade Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Nak beli motor sambung bayar  (Read 7261 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Abdullah
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 300


BORN TO RIDE! MAY ALLAH BLESS US


« on: 02 March 2011, 07:06:50 AM »

Salam.

sy mencari motor mesia sambung bayar

1.er6 ke?
2. shadow ke?
3. blade 650?
4. r1,cbr1, r6  Thumb Up
5. zx2?
6. zzr2?
7. laici?

deposit seminima mungkin. cash dah habis beli cb4 & virago  Fainted

bayaran bulanan dijamin sebab sy tak banyak hutang dgn bank @ along . mungkin bayaran bulanan dapat saya jelaskan lebih awal dari tempoh pinjaman. Abdullah 01989pat0657. tq

« Last Edit: 06 March 2011, 11:47:34 PM by Abdullah » Logged
Abdullah
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 300


BORN TO RIDE! MAY ALLAH BLESS US


« Reply #1 on: 15 April 2011, 06:59:33 AM »

belum dapat lagi motot sambung bayar nih.  Help . nak tambah satu lagi syarat motor sambung bayar nih

1. ansuran bulanan dibawah rm1.5k.

tq. tulunlah saya 2x  Help
Logged
no1knows
BMG Member
Gear Tiga
***
Offline Offline

Posts: 6282


Jeritan Helang - PoM pOm PoM


« Reply #2 on: 15 April 2011, 07:49:29 AM »

try la cari kat mana2 kedai muto..
Logged
shakir88
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 196


« Reply #3 on: 15 April 2011, 10:44:45 AM »

bro kalu ade mase pg desa pandan kedai sbm motorsport. ade byk moto kt sane....loan kedai...takat bulanan rm1500 tu rase sportster883, z750 n moto2 baru senang2 jer, silap2 hayabusa pon bole dpt tp kene tgk deposit brape budget....esok kalu ade mase bole roger sy kiter pg survey...pg sy ade exam sampai pkl 1300....lepas tu free kalu nk laaaaa..shakir 0195877270...

p/s:brape byk moto nk pkai daaaaa....
Logged
Abdullah
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 300


BORN TO RIDE! MAY ALLAH BLESS US


« Reply #4 on: 15 April 2011, 11:06:10 PM »

bro kalu ade mase pg desa pandan kedai sbm motorsport. ade byk moto kt sane....loan kedai...takat bulanan rm1500 tu rase sportster883, z750 n moto2 baru senang2 jer, silap2 hayabusa pon bole dpt tp kene tgk deposit brape budget....esok kalu ade mase bole roger sy kiter pg survey...pg sy ade exam sampai pkl 1300....lepas tu free kalu nk laaaaa..shakir 0195877270...

p/s:brape byk moto nk pkai daaaaa....

tq for this info, sabtu & ahad ni ke outstation la pulak. lain kali la  Easy Rider 2

saje nak simpan motor sebanyak mungkin (selagi terlarat & motor scond hand murah2 je). boleh gilir2 gi kerja, satu hari satu motor  Grin

kalo pergi sbm tu, tlg survey motor shadow @ motor 4 inline yang deposit murah2 & kabor la kat kawan2 kat sini.
« Last Edit: 16 April 2011, 03:57:34 AM by Abdullah » Logged
Abdullah
Enjin Belum Panas

Offline Offline

Posts: 300


BORN TO RIDE! MAY ALLAH BLESS US


« Reply #5 on: 10 April 2012, 01:01:39 AM »

Bole lock topic ni. Dah banyak motor dalam store. x mo beli lagi buat masa ni. Orang rumah mengamuk mau bakar motor2 ni & tumpu investment sikit beli rumah lelong.  dan leh simpan wife no 2  Gelihati
« Last Edit: 10 April 2012, 01:03:43 AM by Abdullah » Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Easy Riders United Forum was established on 24th. September 2007
Website theme and buttons by kromosom
Managed by Brotherhood MG. All rights reserved.

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.1 seconds with 22 queries. (Pretty URLs adds 0.001s, 0q)